Eurofins Sverige >> Om oss >> Arbeta hos oss

Arbeta hos oss

Sidebar Image

Oavsett om du letar efter din drömarbetsplats direkt efter färdiga studier eller har år av erfarenhet, ger Eurofins dig stora möjligheter att trivas och utvecklas. En ständigt växande koncern med verksamhet över hela världen skapar ett utrymme för individen att förverkliga sina professionella drömmar. Hos oss kan du inspireras och motiveras av den framåtsträvande anda som råder inom organisationen i jakt på att bli världsledande på analysmarknaden.

Till följd av vårt hårda arbete för att uppnå vårt mål har vi vuxit snabbt de senaste 20 åren, både genom organisk tillväxt och strategiska uppköp. Vår ambition är att fortsätta med detta och fördubbla vår omsättning vart femte år. Detta skapar ett ständigt behov av att få in talangfulla personer med stark inre drivkraft, hög integritet och som värdesätter att se resultat av sina ansträngningar.

Vårt mål är att motivera våra anställda till en målinriktad insats med utrymme för personlig utveckling. På detta sätt vill vi försäkra oss om att verksamheten utvecklas och förblir en attraktiv arbetsplats, där den personliga och organisatoriska utvecklingen går hand i hand med en effektiv och affärsorienterad ledningsfilosofi.

En god och säker arbetsmiljö är en självklarhet för oss. Vi investerar både engagemang och resurser för att uppnå detta exempelvis genom regelbundna hälsoscreenings, ett välutvecklat systematiskt arbetsmiljöarbete och återkommande utbildningar för alla medarbetare.

Om du funderar över att bli en del av en organisation som värdesätter kvalitet och service samt ger goda karriärmöjligheter så är vi mycket intresserade av att komma i kontakt med dig!

Vår personuppgiftspolicy för kandidater kan du ta del av här.

Om det för tillfället inte finns några lediga tjänster skicka gärna in din intresseanmälan.

Välkommen med din ansökan!