Eurofins Sverige >> Tjänster >> Digital Testning

Digital Testning

Eurofins Digital Testing Sweden AB i Linköping ingår i Eurofins Digital Testing med testlabb i USA, Belgien, Tyskland, Nederländerna, Storbritannien, Sverige, Polen och Hong Kong.

Eurofins Digital Testing är en ledande aktör inom Quality Assurance (QA) och Cyber Security. Vi arbetar med high-tech företag inom konsumentelektronik, mjukvaruutveckling, Media, Automotive och IoT, där det i våra uppdrag bland annat ingår att leverera specialiserade testresurser, testverktyg och tjänster för att validera programvara, certifieringar för flera standarder och operatörer över hela världen och även omfattande tjänster för Cyber Security.

På kontoret i Linköping arbetar omkring 25 erfarna medarbetare som är specialiserade inom och har lång erfarenhet av test av digitala system och produkter. Vi arbetar såväl i in-house projekt som ute hos kund. Vi genomför projekt i varierande omfattning och komplexitet där testprocessens samtliga faser – allt ifrån idé till utförande är involverade. Det kan till exempel handla om utveckling av teststrategier, planering och genomföring av manuella och automatiserade tester, acceptanstester, fälttester och certifiering av system eller kritiska delsystem.

Vi arbetar även integrerat i våra kunders projekt som konsulter, där vi erbjuder roller som QA Manager, Testledare, Testautomationsexpert, Testutvecklare och Testare. Med utgångspunkt i Linköping arbetar vi oftast i närområdet, men rör oss över hela Norden vid behov. Vi håller en hög utbildningsnivå och erbjuder även våra kunder kurser inom testledning och ISTQB.

Vårt egenutvecklade verktyg TestWizard erbjuder en kraftfull infrastruktur för testautomation med färdiga gränssnitt mot Continuous Integration verktyg. Det kan även integreras mot de flesta grafiska användargränssnitt som finns för att utföra Black-box testning och driftövervakning av hela system.

 

 

Eurofins Digital Testings kompletta erbjudande hittar du här.