Tjänster >> Eurofins Produkttestning >> Om oss

Om Eurofins Product Testing

Sidebar Image

Rådgivning och analys av industriella och konsumentprodukter

Eurofins Product Testing tillhandahåller kemiska och mekaniska analyser av produkter. Dessutom ger vi lagstiftningsspecifik rådgivning i alla faser av produkten.

Vi hjälper ett brett sortiment av industrier för att möta nuvarande produktkvalitet och säkerhetskrav, oavsett om det är juridiska krav, kvalitetskrav eller båda.

Förutom produkttest kan vi hjälpa ditt företag att kontrollera lagstiftningen och dokumentationen. Vi gillar även program för självkontroll av importerade varor eller privata etiketter, och vi gillar testning av kemikalier eller skyddsutrustning som används i produktion utanför danska företag.

Vår kundbas omfattar globala tillverkare, importörer, distributörer och återförsäljare av byggmaterial, matförpackningar, dricksvatteninstallationer, skyddsutrustning, kosmetika och leksaker.

Global Scope - Lokal service

Eurofins Product Testing A / S ingår i Eurofins Scientific - en global laboratoriegrupp, som arbetar med mer än 40 000 anställda i över 40 länder.

Eurofins globala nätverk i Asien, USA och Europa erbjuder möjligheten att erbjuda ett ännu större utbud av tjänster. Som kund hos Eurofins Product Testing A / S kan du kontakta din lokala kontaktperson och därmed få tillgång till rätt lösning i Eurofins breda katalog. Vårt globala nätverk säkerställer att det är enkelt, säkert och tillförlitligt att handla produkttester globalt, med en lokal tjänst.

Kunskap och erfarenhet

Eurofins Product Testing A / S är inrymt i Galten i Danmark. Laboratoriet, grundat 1981, har sedan starten pågått analyser och testning av produkter och material samt relaterad rådgivning. Vår kunskap om olika materialtyper är stor. Sammansättningen, användningen av tillsatser, aktiva substanser, fyllmedel, konserveringsmedel och liknande är något vi hanterar varje dag.

Eurofins Product Testing är för många företag den uppenbara samarbetspartnern för produktöverensstämmelse - och den danska posten till hela världen.

Om du vill veta mer, ta reda på vår lokala ansvariga.

Tim Dickinson

Area Sales Manager - Sweden, Norway, Finland

+46 72 322 1976

timdickinson@eurofins.se