Tjänster >> Miljö & Vatten >> Bränsle

Bränsle

Sidebar Image

Med hjälp av våra analyser av fasta bränslen såsom pellets, skogsbränslen, återvinningsbränslen och kol kan vi beskriva karaktären på era bränslen. Vi erbjuder analyser som kan definiera allt från energivärdet till de kvalitativa egenskaperna på bränslet. Genom att analysera dessa parametrar kan vi bland annat erbjuda ett underlag för prissättningen. Vår bränsleanalys kan också besvara frågor om förbränning och sintring vilket leder till större driftssäkerhet i era pannor.

Vårt laboratorium är ackrediterat av Swedac och våra analyser utförs i enlighet med de Europeiska klassificeringsstandarderna SS-EN 14961 för biobränslen och SS-EN 15359 för återvinningsbränslen.

Vår analyskatalog finner ni här 

Med Eurofins Environment Testing Sweden AB har ni en kunnig och trogen partner som kan guida er inom områdena fasta biobränslen, askor och kol. Korta svarstider, effektiv logistik och kunnig kundsupport kännetecknar vårt företag. Tack vare Eurofins Environments stora analyskapacitet kan vi erbjuda mycket kostnadseffektiva lösningar. Vi har även möjlighet att erbjuda provhämtning.

Hur ni ska gå till väga när ni skickar in ert prov finns beskrivet här.

Välkomna att kontakta oss för mer information.