JavaScript is disabled. Please enable to continue!

Mobile search icon
Eurofins Sverige >> Nyheter >> Eurofins bidrar till storskalig testning av COVID-19

Eurofins bidrar till storskalig testning av COVID-19

Sidebar Image

Kraftig ökning av antalet COVID-19 analyser

Efter beskedet att regeringen skjuter till närmare 6 miljarder för att möjliggöra en storskalig testningsinsats av COVID-19, väntas nu en kraftig ökning av antalet analyser som genomförs.

Eurofins erbjuder program för COVID-19 analyser

Eurofins har målmedvetet kraftsamlat kompetenser och laboratoriekapaciteter i ett program vi kallar SAFER@WORK™. Syftet med SAFER@WORK™ är att stödja samhälle, företag och organisationer så att vi i våra individuella roller som kunder eller anställda kan känna trygghet i att risken för COVID-19 smitta adresseras och hanteras i vår omgivning.

En viktig del i SAFER@WORK™ programmet är att Eurofins dels tillhandahåller test kit, men framförallt omfattande laboratoriekapacitet för testning av såväl förekomst av COVID-19 smitta med hjälp av PCR analys, som förekomst av antikroppar. Antikroppar kan identifieras såväl med Serologiska laboratorietester, som med snabbanalyser.

Eurofins och våra laboratorier står beredda att betjäna landets regioner, företagshälsovården och övriga privata vårdgivare med laboratoriekapacitet.

Kontakta oss om COVID-19 anlayser

Intresserad av att vet mer om hur Eurofins kan hjälpa din verksamhet?

Kontakta oss på covid-19@eurofins.se

Läs mer om SAFER@WORK™ programmet.