JavaScript is disabled. Please enable to continue!

Mobile search icon
Eurofins Sverige >> Nyheter >> Temporära Byten av Utförandelaboratorium

Temporära Byten av Utförandelaboratorium

Sidebar Image

OBS!

NEDAN INFORMATION OM TEMPORÄRA BYTEN AV UTFÖRANDELABORATORIUM GÄLLER INTE EUROFINS BIOPHARMAS KUNDER ELLER OFFENTLIGT UPPHANDLADE AVTAL MED EUROFINS ENVIRONMENT TESTING

Den internationella virusattack Eurofinsgruppen utsattes för söndagen den 2 juni, är av typen utpressningsvirus.Då en modern och effektiv laboratorieverksamhet bygger på ett mycket stort antal servrar, är arbetet med att diagnosticera, friskförklara alternativt återskapa vår IT miljö tidskrävande.

I mellantiden arbetar våra i laboratorier i stort sett på som vanligt. Vi tar emot och analyserar kundernas prover, med hjälp av manuella rutiner. Vi beklagar att de manuella rutinerna kan komma att innebära en viss fördröjning i de svarstider som vi normalt sett erbjuder våra kunder.

Effekterna av virusattacken varierar stort mellan olika Eurofins laboratorier. En del av de internationella laboratorier som Eurofins i Sverige använder som utförandelabortorium för de analyser vi inte genomför själva, är inte tillbaka i normala rutiner och normal produktion ännu.

För att Eurofins Sverige så långt som det är möjligt skall kunna fullgöra våra åtaganden gentemot Er som våra kunder, kan vi i undantagsfall och tillfälligt behöva skicka Era prover till ett alternativt utförandelaboratorium.

Under rådande omständigheter kommer vi inte att ha möjlighet att kontakta enskilda kunder för en dialog inför ett laboratoriebyte på samma sätt som vi normalt sett gör. Information om utförande laboratorium kommer att finnas tillgänglig på slutrapporten.

Har Du synpunkter eller frågor runt detta är Du välkommen att kontakta våra kundserviceorganisationer eller Din kundansvarige säljare.

Vi tackar våra kunder för visat tålamod under den utmaning och driftstörning som virusattacken inneburit.