JavaScript is disabled. Please enable to continue!

Mobile search icon
Livsmedel >> Nyheter Food & Feed >> Webinar om skadliga mikroorganismer i vår mat

Webinar om skadliga mikroorganismer i vår mat

Sidebar Image

Patogener kan orsaka sjukdom. Vilka är våra vanligaste sjukdomsframkallande bakterier? Vad kan de orsaka?

Produktförstörare förstör maten och minskar hållbarheten. Vilka är de?

Dessa frågor får du svar på i webinaret om skadliga mikroorganismer i vår mat som leds av Lena Tryggvason, teknisk expert på Eurofins mikrobiologiska lab i Jönköping, som arbetar med kvalitetssäkning av metoder, rapportering av resultat samt med olika frågeställningar från kunder. Lena reder ut vilka bakterier som kan orsaka sjukdom, samt vilka bakterier som är produktförstörare och kan göra maten maten dålig.

Tid: Fredag 21 april 2023, kl 10:00-11:00

Presentatör: Lena Tryggvason (Teknisk expert mikrobiologi, Eurofins Food & Feed Testing)

Anmälan: För att registrera dig, gå till vår GoToWebinar anmälningssida.