Mobile search icon
Eurofins Sverige >> Kurser >> Hantering av allergener i livsmedelsproduktionen

Hantering av allergener i livsmedelsproduktionen

📆 Datum: Fredag 29 augusti
⏰ Tid: 10:00-11:00

Födoämnesallergier är ett växande folkhälsoproblem – kraven på korrekt märkning och säker hantering av allergener ökar.

I detta webinar får du en praktisk genomgång av:

  • Allergi & överkänslighet
  • Lagstiftning, gränsvärden och tröskelvärden
  • Allergenhantering i livsmedelsproduktion
  • Representativ provtagning
  • Analysmetoder som ELISA och PCR – när använder man vad?
  • Tolkning av analysresultat

Webinaret riktar sig till dig som arbetar med kvalitetssäkring, produktion eller livsmedelssäkerhet

 

Om vår presentatör

Ulrica Svensson har utbildning i molekylärbiologi och många års erfarenhet av analytiskt arbete inom Eurofins.

 

I samband med anmälan samtycker du till att Eurofins behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.  Av tekniska skäl hanteras uppgifterna åt Eurofins av GoTo (GoToWebinar:s leverantör), för information se här

Webinaret är kostnadsfritt. Vänligen registrera ditt deltagande senast torsdag 28 augusti. Antalet deltagare är begränsat.

Anmäl dig här