JavaScript is disabled. Please enable to continue!

Mobile search icon
Livsmedel >> Nyheter Food & Feed >> Webinar om allergener och överkänslighetsframkallande ämnen den 25 november

Webinar om allergener och överkänslighetsframkallande ämnen den 25 november

Sidebar Image

 

Livsmedelsallergi och –överkänslighet kan innebära allvarliga hälsorisker för den drabbade. För livsmedelsproducenter som hanterar och motverkar dessa konsumentfaror i sin produktion är det därför viktigt att ha god kontroll och kunskap.

Eurofins bjuder nu in till webinar om allergener och andra överkänslighetsframkallande ämnen med Anders Nilsson, specialist inom livsmedelssektorn.

 

Målgrupp
Webinaret riktar sig till dig  som vill få ökad kunskap om kvalitets- och livsmedelssäkerhet, specifikt om allergener och andra överkänslighetsframkallande livsmedel samt om märkning av produkter.

Webinarets innehåll

  • Allergener och andra överkänslighetsframkallande livsmedel
  • Faroanalyser och märkning – vetenskap och lagkrav
  • Kvantitativt bedömd varningsmärkning – PAL
  • Löften om ”fritt från” och annan information

 

Mer information om webinaret och anmälan